Service Hotline
0519-81230981
Productes

Categoria de producte

Òxid de grafit

Òxid de grafit

Característiques de l'òxid de grafit Per ser fàcilment injectades o modificades, una bona composició in situ amb polímers, per tant, proporciona una bona conductivitat elèctrica i tèrmica.

Chat Now
Products Details

1 , TIPUS : SE2430 (pols) / SE2430W (pastís humit) / SE2430S (suspens)

2 , CARACTERÍSTIQUES

(1) Representeu grups funcionals que contenen oxigen, com el grup hidroxil, el grup carboxilo i el grup epoxi.

(2) poden ser injertades o modificades fàcilment per a la polimerització o integració in situ amb compòsits polimèrics, per tant, proporcionen una bona conductivitat elèctrica i tèrmica, així com un reforç mecànic a les matrius.

(3) En comparació amb la pols, el pastís humit d'òxid de grafit serà més fàcil de ser exfoliat en la dispersió d'òxid de grafè i per formar pel·lícules primes.

(4) En comparació amb el pastís en pols i humit, la massa lleugera d'òxids de grafè presenta un contingut molt més gran de flocs d'una sola capa.

3 , APLICACIONS

Ús per a compòsits de polímer, com plàstic, resina, goma, fibra de vidre i composites de fibra de carboni i també per a materials retardats per incendis.

4 , ESPECIFICACIONS

Escriviu

Especificacions

Aparença

Contingut sòlid ( % wt )

PH

Aixeta
Densitat
( G / cm 3
)

Viscositat
( MPa · S
)

Absorbància
Ràtio
A230 / A600

C (
Wt%
)

O / C
Mol
Ràtio

SO 4
2- (
% Wt )

Cl (
Wt%
)

Metall
Ion (
Ppm )

SE2430

Pols marró

---

1,8 ± 0,3

1.0

---

---

47 ± 5

0,6 ± 0,1

8.0

1.0

100

SE2430W

Pasta marró

45 ± 5

1.2

---

≥2000

≥45

47 ± 5

0,6 ± 0,1

8.0

1.0

100

SE2430S

Solvent marró

0 ~ 0.1

---

---

---

---

47 ± 5

0,6 ± 0,1

---

---

---

5 , MANIPULACIÓ I EMMAGATZEMATGE

Utilitzeu roba de protecció adequada i guants de seguretat per evitar el contacte directe amb el cos. En cas de contacte, escampa una gran quantitat d'aigua. Prendre les formes adequades per evitar la pols. Manteniu la ventilació i instal·leu els col·lectors de pols per evitar la inhalació. Càrrega i descàrrega amb cura per evitar danys.

Emmagatzemi en recipients ben tancats en un lloc sec, fresc i ben ventilat, i manteniu-vos allunyat de les fonts d'ignició o escalfeu-les. Mantingueu-vos allunyat d'un fort agent reductor i combustible. Assegureu-vos que els paquets estan lliures de danys o fuites, després d'obrir el paquet, utilitzeu el producte immediatament. Els paquets parcialment utilitzats han de ser segellats de nou. El producte és sensible a la humitat. Si el producte repassa la humitat, ja sigui per danys en l'envasament o per l'emmagatzematge obert, el producte en sec durant diverses hores a 80 ° C per assolir l'estat humit.

6 , TRANSPORT

Segons els resultats de les proves d'autocalentiment, quan la substància es transporta en embalatges amb un volum no superior a 3 m3, classe de risc: cap, classificació de les Nacions Unides: cap, marca d'embalatge, cap. Quan la substància es transporta en embalatges amb volum de més de 3 m3, Classe de risc, 4.2, número ONU 3088, marca d'embalatge, substància autocalentiva, grup d'embalatge: III. Nom de l'enviament: sòlid orgànic autocalentatge, no classificat.

La vida útil del producte és de 3 anys si s'emmagatzema en un paquet original intacta.

 

Comentari: Les especificacions del producte es poden fabricar segons el client.


Sixth Element Inc és un dels fabricants i proveïdors d'òxid de grafit de nivell superior, i també una empresa i fàbrica professionals, benvinguts a la importació de productes d'òxid de grafit de nosaltres.

Hot Tags: Òxid de grafit, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, empresa, productes
Productes relacionats
Investigació
Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd