Service Hotline
0519-81230981
Coneixement
Casa > Coneixement > Contingut

Categoria de producte

Grafè basat en òxid escuma d'aigua bruta de netejar

Investigadors de la Universitat de Washington aconseguit utilitzar fulls de òxid de grafè per crear un biofoam que pot transformar l'aigua bruta en beure water. Seva esperança és que als països on hi ha una gran quantitat de llum solar, serà possible prendre aigua bruta, s'evapori utilitzant aquest material i recollir l'aigua dolça.

Aquest nou mètode combina produït per bacteris cel·lulosa i grafè òxid per formar un biofoam bi-capes. El procés de producció es diu que és extremadament simple, i la xarxa de fibra de cel·lulosa de nanoescala produïda pels bacteris té excel lent capacitat per moure l'aigua de la major part a la superfície d'evaporació i reduir al mínim la calor baixant. El material és una estructura de bi-en capes amb llum d'absorció grafè òxid ple nanocellulose a la nanocellulose superior i verge a la part inferior. Quan això suspès en l'aigua, l'aigua és realment capaç d'arribar a la superfície superior on passa la evaporació. Irradia llum sobre això, i es converteix en calor a causa de l'òxid de grafè; Minimitzada, la dissipació de calor a l'aigua de forma massiva per sota de la capa nanocellulose verges. D'aquesta manera, calor no és perd però es limita a la capa superior on l'evaporació està passant realment.

La cel·lulosa a la part inferior de les capes bi biofoam actua com una esponja, dibuix d'aigua fins a l'òxid de grafè on es produeix l'evaporació ràpida. L'aigua fresca que resulta fàcilment es poden recollir de la part superior del full.

El procés en el qual el biofoam bi-capes està formada en realitat també és novel·la. Segons l'equip, funciona de manera similar a com una ostra fa una perla - els bacteris forma capes de fibres nanocellulose en la qual els flocs d'òxid de grafè aconseguir incrustat.

Mentre al creixement dels bacteris de la cel·lulosa, els investigadors van afegir els flocs d'òxid de grafè en el mateix mitjà. En un moment determinat al llarg del procés, es treu la mitjana amb l'òxid de grafè i s'introdueix un mitjà fresc. Que produeix la següent capa de l'escuma. La interfície és suposadament molt fort i robust mecànicament. El nou biofoam és també extremadament lleugeres i més barates fer, una eina viable per a la depuració d'aigües i dessalinització.

L'equip va afegir que el procés de síntesi també permet la incorporació de materials nanoestructurats a l'escuma que incrementen la taxa de destrucció dels bacteris i altres contaminants i sigui segura beure.


Font:


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd