Service Hotline
0519-81230981
Coneixement
Casa > Coneixement > Contingut

Categoria de producte

Què és una exhibició de grafè i per què va estar en dispositius intel ligents flexibles del futur

Ahir, un fabricant xinès el nom del qual se'ns escapa convertit uns caps mostrant un smartphone d'Android laborable i completament flexible que utilitza una pantalla de grafè.La invenció és la forma d'un braçalet i té cap problema mateix embolcall al voltant de la mà de una dama, per exemple. Aquesta visió de la funció ens va recordar que líder smartphone fabricants ja tenen pantalles flexibles en producció en sèrie, però encara opten per incorporar-los en dispositius que són absolutament plans i flexible de les Nacions Unides. També es va desencadenar el nostre interès en l'ús mai vist en abans de tros de tecnologia que és l'exhibició de grafè.

Què és el grafè?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future

Grafè és una capa de carboni pur. A un sol Àtom gruixuda, grafè és el més prim, més lleuger, més fort, més transparent i més calor i electricitat-conductiu material conegut per als científics. El Super-material definitiu que, barrejat amb la tradicionals metalls i plàstic, podria formar el futur de, literalment, tot! Com carboni és la base química per a tota la vida conegut a terra i troben en abundància, grafè és previst per futurologists com una solució ecològic, sostenible per a un nombre il limitat teòricament d'aplicacions.

Recerca de grafè ha estat especialment fructífera en els àmbits de l'electrònica i biotecnologia, tot i que encara hi ha feina per fer abans de l'element es pot produir de manera segura i rendible. Desenvolupament en aquesta direcció constant progressió des del 2012, quan un important descobriment científic proposat a menys tòxic mètode per obtenir alta qualitat grafè, no és cap sorpresa que l'exhibició de fabricants, juntament amb altres empreses tecnològiques, està molt interessat en el material.
Ahir marca la primera vegada que hem vist grafè utilitzat en una exhibició de flexible smartphone, de manera que fa que no només la pantalla, però tot el dispositiu totalment flexible. Clarament, el futur de dispositius intel ligents flexibles que pot ser usat o experimentat amb els dissenyadors intel ligent implicarà l'aplicació de grafè, a més el plàstic ja estan familiaritzats OLED tecnologia utilitzada per Samsung, LG, Apple i per als seus smartphones i smartwatches. Així que aquí està una mirada informativa a què una exhibició de grafè és ara mateix, juntament amb el seu futur proper qüestionable.

Què un grafè mostren?

What's a graphene display and why it's going to be in flexible smart devices from the future
La primera exhibició de grafè flexible (foto) va ser protoescrit el setembre de 2014 per dues institucions partenariat-la Universitat de Cambridge grafè centre i UK ferma plàstic lògica. Va ser una pantalla monocrom, similar a la de e-lectors. La invenció pot semblar limitat, però és un pas essencial pels dispositius intel ligents utilitzables i flexibles que el futur té a la botiga.

Aquesta exhibició particular i possiblement altres que van seguir-lo-com aquell en el smartphone xinès que vam veure ahir-treballa en el principi de matriu activa electroforètica. Utilitza un camp elèctric a sortida imatges via re-organització de partícules suspeses en una solució. La capa d'emulsió elaborats grafè elèctrode és dipositat sobre un tauler de plàstic flexible i gravat amb circuits elèctrics. No hi ha cap requisit intrínseca per utilitzar got fulls, que significa grafè exhibicions no ser sotmès a la classe de l'impacte dels danys rebuts per les pantalles de vidre.

A més, aquest tipus d'exhibició hauria de ser més fàcil de produir que les pantalles oloreu flexibles, perquè seu backplane-la capa elèctrica que subministra energia per re-organització exhibició partícules-es pot produir mitjançant un procés de baixa temperatura (per sota de 100 ° C/212 ° F), que minimitza el risc de rendiment i fa que la producció menys intensiu de recursos. No obstant això, smartphone grafè Mostra utilitzarà probablement elements de LCD i tecnologia OLED per oferir el tipus de colors i refrescar les taxes necessaris per a un usuari adequada experiència. Això, inevitablement, es compliquen producció una mica.

Uns cinc mesos més tard, investigadors de la Universitat de Manchester i la Universitat de Sheffield introduït un semi-transparent, basada en el grafè pantalla LED, que és la base per a la Mostra de grafè flexible que acabarà dispositius mòbils en el futur. Ser només 10 a 40 àtoms gruixudes, emet una llum en la seva superfície sencera sense necessitat d'una llum de fons.

Quan vénen grafè pantalles a smartphones?

No sabem! De moment, el grafè és massa car per a la producció a gran escala d'exhibicions de pantalla de tacte. I a més, hi ha molta feina per fer abans una pantalla de grafè poden competir amb una fina LCD o pantalla d'OLED en termes de qualitat d'imatge. Per tant, la introducció a les pantalles de smartphone és més probable que comença en el nivell de controladors de pantalla de tacte.
A finals de 2014, investigadors de la Universitat de Surrey i el Trinity College de Dublín desenvolupat un "simple, escalable i de baix cost mètode per crear elèctrodes híbrid combinant grafè (amb les propietats conductores i transparents) i nanocables d'argent. D'accomplishent és a reduir la quantitat de nanocables necessària per produir una capa de pantalla de tacte més de 50 vegades, simplificant així el procés de producció. Aquesta barreja podria substituir la tecnologia de capa d'òxid d'estany de l'indi que és actualment en ús, encara que estem encara veure aparèixer en dispositius de consum.Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd