Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

El principi de grafè calefacció

La pols de grafè és uniformement disperses en un dissolvent orgànic per ultrasons i agitant per obtenir una solució de grafè té una concentració de 0,05 mg/ml a 0,5 mg/ml i el grafè és uniformement recoberts en el filtre orgànica o sistema d'aigua per succió filtració i separació llavors la pel·lícula grafè i la membrana per exfoliació mecànica, immersió o dissolució solvent orgànic per obtenir una pel·lícula de grafè, afegint un elèctrode a la pel·lícula de grafè i aplicant un voltatge a per generar calor. A causa de la única nanoestructures bidimensional de grafè, la gran proporció d'aspecte i la gran superfície específica, el procés de preparació esmentada permet la formació d'una xarxa de Conductiva uniforme entre les fulles del grafè, 1 ~ 10V) pot produir més calor.

On es poden grafè?

Pot utilitzar equips de teràpia física, frescs fàcil acomodar la manta càlid, decoració...... a les persones en el concepte de "alt" en els productes de grafè, és ràpidament en la vida quotidiana. 20 h, West Taihu Parc Científic i Tecnològic Industrial a Wujin Xintiandi Plaza, activitats "grafè dia experiència de producte", el parc més de 10 empreses graphened portava més de 30 tipus de productes civils.

Diari en la pintura de grafè, s'ha informat grafè elegant Braçalet, molts lectors expressen un fort interès. Ahir experiència activitats, l'escena plena de gent.

Periodistes en l'escena per veure, grafè intel·ligent fisioteràpia cintura grafè elegant vestits i genolleres, aïllament interior calefacció pintura, nou coixí i altres necessitats diàries, la Copa, redefinir els productes"càlids". Entre ells, calefacció de grafè pintura 3 segons pot escalfar, 10 segons que hi ha un sentit clar de calor, 10 metres quadrats d'hivern interior només un tros de grafè calefacció pintura i més de la meitat de l'electricitat salvat per aire condicionat. Oficials Yi Si nous Materials Tecnologia Co, Ltd va dir, grafè pintura utilitzant manera personalitzada, segons consumidor requeriments, paisatgisme, casament o tanques, cadascuna d'acord amb la mida del preu de 800-2000 yuan.

Lloc d'exhibició de grafè casa coixí, coixí de cotxe, coberta a manta càlid, etc., s'utilitzen per a calefacció de liti, pot ser la interfície d'usb per a la càrrega, segur i bo, fàcil de rentar, dissenyada per sedentaris extremitats adormir, l'hivern interior sense calefacció, conduint a llarg termini i altres persones de disseny i desenvolupament. Arrelat en la calor de matèries primeres, de la ciutat de carboni bidimensional, l'element sisè de les empreses de producció de grafè.

Grafè és el més lleuger i més prim, la conductivitat millor i la conductivitat tèrmica del material, l'espessor de només uns cent mil del cabell, la força pot arribar a 200 vegades l'acer, calefacció i calefacció en el camp dels avantatges obvis. Ciutat al 2011 per establir la primera plataforma de recerca nacionals de grafè - Institut graphenen de Jiangnan, la reunió actual de grafè materials i aplicació tancada de 69 empreses, la formació inicial d'una cadena completa industrial. En la pantalla de Tacte de grafè, cables, súper condensadors, desgast equips i altres aplicacions d'aigües avall, estan en el nivell principal. El següent pas, la ciutat serà la selecció de grachene 2-3 industrial direcció, tan aviat com sigui possible en les aplicacions d'extrem alt aigües avall, a gran escala mercat a buscar nous avenços.

El mateix dia, agència Xina econòmic informació agència de notícies Xinhua emesos sovint "Grafè innovació i emprenedoria guia (2016)", va subratllar que a través de la innovació col·laborativa cadena industrial, per tal que el desenvolupament de grafè materials i aigües avall aplicacions aplicacions integrades més estretament.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd