Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Panell tàctil capacitiu Avantatges i desavantatges introduïts

La pantalla del sensor tàctil capacitiu és una pantalla de vidre compost de quatre capes, la pantalla de vidre de la superfície interior i el sandvitx recobert amb una capa de capa conductora, la capa més externa és una fina capa de capa de vidre silíce. Quan toquem la pantalla amb el dit a la pantalla del sensor, el camp elèctric del cos i la pantalla tàctil i la superfície de la pantalla tàctil per formar un condensador d'acoblament, per a corrent d'alta freqüència, el condensador és un conductor directe, de manera que els dits Des del punt de contacte aspira un petit corrent. Aquest corrent surt dels elèctrodes als quatre racons de la pantalla tàctil i el corrent que flueix pels quatre elèctrodes és proporcional a la distància del dit fins a les quatre cantonades. El controlador calcula la posició del punt tàctil calculant amb precisió les quatre ràtios actuals. En comparació amb la pantalla tàctil resistiva tradicional, els avantatges del Panell tàctil capacitiu són els següents aspectes:

1. Novetat de l'operació. Suport tàctil capacitiu multitáctil, més intuïtiu, més divertit.

2, No és fàcil de tocar. Com que el Panell tàctil capacitiu ha de ser detectat en el cos del corrent, només el cos humà s'explota, amb altres objectes no tocarà el corresponent, per tant, el bàsic per evitar la possibilitat de fals tacte.

3. Alta durabilitat. En comparació amb la pantalla tàctil resistiva, el Panell tàctil capacitiu en pols, aigua, desgast i altres aspectes d'un millor rendiment.

Com a tecnologia de pantalla tàctil vermella legítima actual, el Panell tàctil capacitiu, tot i que la interfície és magnífica, multitáctil, només el cos humà i altres avantatges, però al mateix temps, també té les següents deficiències:

1. La precisió no és alta. Per motius tècnics, també falta la precisió del Panell tàctil capacitiu que la pantalla tàctil resistiva. I només podeu utilitzar els dits per entrar, a la petita pantalla també és difícil aconseguir una identificació més complexa de l'entrada d'escriptura a mà.

2. Afectat pel medi ambient. La temperatura i la humitat i altres factors ambientals canvien, provocarà la inestabilitat del panell tàctil capacitiu o fins i tot la deriva. Tal com l'ús de l'usuari al mateix temps, el cos proper a la pantalla pot provocar deriva, fins i tot en la multitud aglutinada també provocarà deriva. Això es deu principalment al principi de funcionament de la tecnologia de Panell Tàctil Capacitiu, encara que els dits de l'usuari s'apropen més de la pantalla, però hi ha molts a la pantalla molt més gran que els dits del camp elèctric, al mateix temps, afectarà la posició tàctil jutjar.

3. Alt cost A més, el Panell tàctil capacitiu actual al tauler tàctil adjunt als passos del quadre LCD encara hi ha dificultats tècniques, el rendiment no és alt, de manera que pràcticament augmenta el cost del Panell tàctil capacitiu.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd