Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Panell tàctil capacitiu També per molta gent Benvingut!

Com es va esmentar anteriorment, la pantalla resistiva amb el seu baix cost, característiques de bona resposta de les característiques de molts clients de gamma baixa els va estimar. Tant si es tracta de resistències de quatre fils com de resistència a cinc fils, tenen un entorn de treball completament aïllat, perfecte per adaptar-se a una varietat d'entorns durs. Però la pantalla resistiva no té cap inconvenient, la pantalla tàctil resistiva de l'operació no és una conveniència capacitiva, moltes vegades la pantalla tàctil resistiva també està equipada amb una ploma tàctil dedicada per utilitzar, i de vegades de vegades necessita descriure els dits per completar l'operació . Però aquesta deficiència és també les necessitats d'alguns usuaris, alguns usuaris només necessiten utilitzar una ploma de resistència específica per operar, i més s'utilitza per mostrar el contingut en lloc d'operar lliscant, de manera que la pantalla tàctil resistiva també està subjecta a molts gent benvinguda

El Panell tàctil capacitiu amb la seva resolució d'alta definició i alta transmitància, funcionament fàcil i característiques suaus també va rebre elogis de la majoria de la gent i seguir. Avui en dia, el Panell tàctil capacitiu és una de les pantalles tàctils més utilitzades, el més comú en molts llocs públics és el Panell tàctil capacitiu, és que estem molt familiaritzats amb els equips portàtils de llums de la tapa del mòbil a l'usuari Capacitive Touch Panel.

El principi del panell tàctil capacitiu és el cos que fa clic en un condensador per fer-lo servir, a través del cos humà i la pantalla es posa en contacte amb l'esdeveniment de clic corresponent, en comparació amb la pantalla de resistència a través de la pressió per tocar el camí, , d'acord amb els hàbits de l'usuari. El Panell tàctil capacitiu utilitza el cos humà com a elèctrode del condensador. Quan hi ha una capacitat de capacitació prou gran entre el conductor i la superfície de treball de l'ITO amb la capa intermedia, el flux actual generarà un mal funcionament del Panell tàctil capacitiu. Els guants o els objectes d'aïllament manual no responen quan es toquen, això es deu a l'augment de l'aïllament dels suports.

La pantalla tàctil infraroja es determina per mesurar l'infraroig activat i desactivat per determinar la posició tàctil i la pantalla tàctil que s'utilitza en el material de deflector transparent no té res a fer (alguns no utilitzen cap deflector). Per tant, l'ús d'un bon deflector de transmissió lumínica, i el tractament anti-reflector, pot obtenir un bon efecte visual. No obstant això, pel límit del volum d'un tub d'emissió d'infrarojos, és impossible iniciar infrarojos d'alta densitat, de manera que aquesta resolució de pantalla tàctil no és alta.

La tecnologia d'ona acústica de superfície és molt estable i el controlador de la pantalla tàctil d'ona acústica superficial mesura el temps d'atenuació de l'eix de temps per calcular la ubicació de la posició tàctil, de manera que la seva precisió és molt alta. La pantalla tàctil d'ona acústica de superfície també té un tercer eix (eix z), és a dir, l'eix de pressió - calculant l'atenuació de l'atenuació del senyal rebut pot ser que la mida de l'usuari toqui la mida de la pantalla, es poden dividir fins a 25 nivells . Com més gran és la potència, l'atenuació de la forma d'ona del senyal rebut és més gran i més profund, en tota la pantalla tàctil, només la pantalla tàctil d'ona acústica de superfície amb una percepció del rendiment de la pressió tàctil.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd