Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Pantalla tàctil capacitiva Tendències del mercat de pantalla

Ara, el Panell tàctil capacitiu en el mercat es pot dividir en dues categories tàctils bàsiques. "Panell tàctil capacitiu" i "toc directe de la superfície de visualització".

El touchpad del portàtil és el "toc difús", el principal representant dels seus sensors són principalment condensadors de projecció doble, Synaptics, Alps i ELAN tallats en el mercat.

En canvi, la tecnologia "touch directe a la superfície de la pantalla" i el mercat són molt més complexos, ja que se sap que tenen sis tecles tàctils bàsiques, uns 20 tipus de tipus tàctil; Els fabricants de mòduls tàctils també són globals Hi ha més de 150.

El quadre de situació del mercat del Tauler tàctil capacitador 2011 - 2018 mostra que el 2007, el nombre de teclat tàctil 3,08 milions, els ingressos de $ 1,3 mil milions ...

La tendència de desenvolupament de la tecnologia tàctil

El quadre d'aplicacions de tecnologia de mercat del Panell tàctil capacitiu 2008 - 2017 mostra que la pantalla tàctil capacitiva de projecció és la tecnologia principal del mercat del panell tàctil capacitiu.

Amb l'iPhone, l'iPad i altres productes que utilitzen la popularitat de la tecnologia tàctil del condensador de projecció (P-Cap), la tecnologia de projecció tàctil capacitiva s'ha convertit en el cor de milers de milions d'usuaris en estàndards d'experiència tàctil: el control de la sincronització de diversos punts, el tacte molt lleuger, el suau disseny sense vores, excel·lent rendiment òptic i més atenció a l'experiència d'usuari perfecta.

Avantatges i limitacions de la tecnologia de capacitació projectiva

Suport per a un tacte il·limitat multitáctil, molt lleuger (pressió zero), per suportar el disseny industrial "sense vores", alta qualitat òptica de la pantalla (índex de refracció que coincideix amb ITO), extremadament durador (el controlador tàctil és molt bo de la protecció), sense l'impacte de la trituració o els contaminants, aquesta sèrie d'avantatges tècnics evidents, de manera que gairebé tots els dispositius de consum, inclosos els telèfons mòbils, tablet PC, superbooks són o faran servir aquesta tecnologia tàctil.

Tàctil capacitiu No cal dir que, en la tendència del mercat, la tecnologia tàctil capacitiva de projecció s'ha convertit en un "governant" de la indústria tàctil.

Panell tàctil capacitiu A més dels equips de consum, la seva aplicació en el mercat vertical també és una tendència de desenvolupament vigorosa, especialment en el mercat mèdic, mercat de jocs, mercat de consultes d'informació. La demanda del mercat d'equips MTBF (interval de falles mitjana), multi-tàctil i tàctil de les necessitats del mercat dels jocs per al seu dispositiu multitáctil, requisits de disseny de frontera zero; Equip de mercat de consultes d'informació del panell tàctil capacitiu MTBF (falla mitjana Temps d'interval) de la demanda d'aquests mercats ha de canviar a la tecnologia de projecció de dispositius tàctils.

Panell tàctil capacitiu A la mitjana del nivell actual del nivell tècnic, el límit de condensadors de projecció en aquests mercats és: una vegada que la mida de la pantalla és més gran que la Tablet PC, el cost de l'equip mostrarà un creixement explosiu, la mida del mercat del controlador gran i El rendiment continua sent inestable.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd