Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

El panell tàctil capacitiu G + G és l'avantatge de què

Utilitzem la pantalla tàctil cada dia, però moltes persones ni tan sols saben com es compon la pantalla tàctil. Ara utilitzem generalment un Panell tàctil capacitiu, i aquest tipus de pantalla tàctil generalment es fabrica de vidre temperat, vidre sensor, materials per a PC, materials plàstics i altres components. Divideix principalment en G + G, G + F + F, P + G i altres tipus.

Tauler tàctil capacitiu 1.G + G. El panell tàctil capacitiu G + G està format per vidres temperats de superfície + pantalla de vidre de producció de vidre, el seu sensor de vidre estructural + vidre temperat coberta de dues parts, la característica principal és suportar el desgast dur, la resistència a la corrosió, la transmitància d'alta llum, alta fiabilitat.

Panell tàctil capacitiu 2.G + F + F. El panell tàctil capacitiu G + F + F és la superfície del vidre + pel·lícula El material FILM fet de la pantalla tàctil fabricat amb l'estructura principal és vidre temperat + pel·lícula Material FILM dues parts, la principal característica és la concessió de preus, la pantalla és prima , adequat per a grups de clients de gamma baixa.

3.P + G Panell tàctil capacitiu. El panell tàctil capacitiu P + G és la superfície de la pantalla tàctil de vidre + PC, l'estructura principal és la composició de vidre de vidre de sensor + PET + PC, les principals característiques del procés de baix cost i senzill.

G + G està fabricat en vidre temperat de superfície + vidre, material de vidre de la pantalla, el seu sensor de vidre estructural + vidre temperat coberta de dues parts, la característica principal és suportar el desgast dur, la resistència a la corrosió, la transmitància d'alta llum, el control llis, la gran fiabilitat. I el G + G amb una bona durabilitat i funcionament suau se sent famós, és un Panell tàctil capacitiu en un millor i més usat en la tauleta de telèfons mòbils, llar intel·ligent, control industrial, GPS de cotxe i altres equips, i el tipus de condensador G + G tàctil la pantalla amb pantalla tàctil / pantalla / vidre temperat s'adapta perfectament a la manera de donar un millor sentit de la visió, la funció tàctil també és molt popular.

Panell tàctil capacitiu G + G que canals?

Em centren en la R + D i les vendes de pantalla tàctil de l'empresa, l'ús de la manera personalitzada de vendes de pantalla tàctil. Les vendes principals són: Panell tàctil capacitiu G + G, Panell tàctil capacitiu G + F + F, Panell tàctil capacitiu P + G, etc. Els usuaris poden ser telèfons mòbils, tableta, portàtil, llar intel·ligent, GPS industrial, automotriu i altres equips.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd