Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

El grafè té excel·lents propietats mecàniques

El grafè és un material carbònic de bessó de dues dimensions, format per àtoms de carboni d'acord amb l'arranjament hexagonal. Els àtoms de carboni i de carboni per la combinació de sp2 híbrid, la seva estructura és molt estable. L'estructura especial del grafè dóna lloc a moltes propietats excel·lents. El grafè es troba actualment en la duresa del material més gran, i té unes excel·lents propietats mecàniques, la superfície teòrica de fins a 2600m2 / g, amb una excel·lent conductivitat tèrmica, fins a 3000W / (m · K). A més, el grafè també té bona conductivitat. A la temperatura ambient, la seva mobilitat electrònica pot ser tan alta com 20000cm2 / (V · s).

A causa de les excel·lents propietats del grafè, els investigadors consideren que s'afegeix com a reforç al material matricial per millorar el rendiment del material matricial. Tanmateix, sovint es concentra la superfície específica del grafè, no només redueix la seva capacitat d'adsorció, sinó que també afecta l'excel·lent rendiment del grafè, afectant així el rendiment dels materials compostos reforçats amb grafè. A més, aquesta reunió és irreversible, llevat que l'aplicació de forces externes, com l'ecografia i la forta barreja, es dispersin uniformement. Per tal d'obtenir excel·lents composites reforçats amb grafè, els investigadors han fet algunes investigacions per superar l'aglomeració de grafè.

Un dels mètodes més utilitzats és l'oxidació del grafit i l'ecografia per produir grafit off-oxide, i després mitjançant un mètode químic per reduir el grafè, la preparació del grafè entre l'existència d'una forta força de van der Waals, fàcil de recollir en la solució . Un altre mètode comú és dispersar de manera uniforme el grafeno en un dissolvent orgànic o una solució aquosa d'un tensioactiu per adsorver molècules moleculars o tensioactives a la superfície del grafè i aconseguir l'efecte de la dispersió monolítica del grafeno. S'ha demostrat la capacitat d'inhibir l'aglomeració del grafè per modificació física o química, però si la impuresa introduïda durant la formació del compost afecta les propietats del compòsit queda per estudiar.

Algunes modificacions superficials i altres mètodes també es poden utilitzar per millorar la dispersibilitat del grafè. Per millorar la unió superficial de la matriu de grafè i coure, és possible obtenir el material compost en el qual el grafè es dispersa uniformement en coure. Es detecta que el grafè es pot dispersar uniformement a la matriu de coure mitjançant l'observació del material compost. Jing utilitza àcid gàlic amb una forta capacitat reductora com a estabilitzador i agent reductor per obtenir un grafè molt dispersable. La seva anàlisi es deu a la formació de les interaccions conjugades π-π entre l'estructura de l'anell de benzè i el grafè a la molècula, que s'absorbeix a la superfície del grafè com a estabilitzador. Això fa que la fulla de grafè tingui una càrrega negativa forta, per evitar que l'acumulació de grafè es mantingui més difícil, per assegurar-se que el grafè preparat tingui un rendiment d'alta dispersió.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd