Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

El pols de grafè és un nou material de carboni bidimensional

Com tots sabem, la corrosió metàl·lica és un problema global molt greu, el món cada any a causa de la corrosió metàl·lica causada per pèrdues econòmiques directes d'uns 700 mil milions de dòlars nord-americans, la corrosió de la Xina causada per la corrosió metàl·lica va representar el 4% del producte nacional brut (PNB) ) Els revestiments pesats d'alt rendiment són imminents.
Pols de grafè com a nou material de carboni bidimensional, amb propietats físiques gairebé perfectes i propietats químiques estables. La conductivitat és de 25 vegades el coure, la ductilitat és de 136 vegades l'or, la resistència mecànica és de 105 vegades l'acer, la velocitat de conducció és 2,7 vegades la fibra, la conductivitat tèrmica de 5300w / mk i té un producte químic inert, pot ser àcid i àlcali. Basat en les propietats anteriors, el grafè és el recobriment ideal per a l'addició de materials.
Els clients utilitzen la meva empresa en pols de grafè a la pintura per afegir-los amb èxit, sense afegir pintura de pols de grafè en la prova comparativa, la seva adhesió i el rendiment de la salina han millorat considerablement. A continuació es mostra la situació experimental:
Procés experimental: a la resina acrílica a base d'aigua, afegint dues mil·lèsimes de pols de grafè i una certa quantitat de ferro vermell, després de 7 dies de proves de curació normals.
Addició de pols de grafè: barrejat amb ferro vermell després de moldre per unir-se.
Resultats de les proves: ① afegint pintura en pols de grafè, el temps d'escuma que el retard de recobriment no agregat 1 hora (no unir-se al temps de bombolleig de 2 hores), el retard en el retard del 50%; ② afegint grafè pintura en pols, adhesió més forta.

Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd