Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Estructura de grafè especials

Grafè és un material de carboni bresca bidimensional, composta per àtoms de carboni en disposició hexagonal. Carboni i àtoms de carboni per la combinació de sp2 híbrid, la seva estructura és molt estable. L'estructura especial de grafè porta a les moltes propietats excel·lents.

Grafè es troba actualment a la duresa del material més gran i té excel·lents propietats mecàniques, la superfície teòrica de fins a 2600m 2 / g, amb conductivitat tèrmica pendent, fins a 3000W / (m · K). A més, grafè també té bona conductivitat. A temperatura ambient, la mobilitat de l'electró pot ser tan alt com 20000cm 2 / (V · s).

A causa de les excel·lents propietats de grafè, els investigadors van considerar afegir-lo com un reforç per al material de la matriu per millorar el rendiment del material matriu.

No obstant això, la superfície específica de grafè tendeix a ser tap suro aglomerat junts, que no només redueix la seva capacitat d'adsorció sinó també afecta l'actuació excel·lent del grafè, que afecta el rendiment del grafè reforçat compòsits. D'altra banda, aquesta reunió és irreversible, llevat que l'aplicació de extern obliga, com ecografia i fort barreja, de manera que uniformement disperses. Per obtenir el grafè excel·lent reforçat composites, investigadors han fet algunes investigacions en la superació de l'aglomeració de grafè.

Un dels mètodes utilitzats és la preparació de fora-òxid de grafit de grafit oxidada i ecografia i químicament reduïda a grafè. Hi ha una forta força de van der Waals entre el grafè preparat en aquest mètode i fàcil d'acumular en la solució.

Un altre mètode comú és per dispersar uniformement el grafè en un dissolvent orgànic o una solució aquosa d'un tensioactius per absorbir la molecular o tensioactius molècules a la superfície del grafè i aconseguir l'efecte de la monoclínic sense grafè per la força de repulsió clàssica i la dispersió força intermoleculars.

S'ha demostrat la capacitat d'inhibir l'aglomeració de grafè per modificació física o química, però si la impuresa introduït durant la formació dels compostos afecta les propietats de la composició queda per estudiar. Algunes modificacions de superfície i altres mètodes també es pot utilitzar per millorar la dispersibility de grafè.

Jiang per modificació superficial de grafè, millorar la interfície entre grafè i matriu de coure, poliestirè en la dispersió coure uniforme del material compost. La morfologia de la composites va ser trobat per ser uniformement disperses en la matriu de coure.

Jing utilitzar àcid Gàl·lic amb forta capacitat de reducció com a estabilitzador i agent reductor per obtenir alta dispersibility de grafè. Seva anàlisi es deu a la formació de conjugat interaccions π-π entre l'estructura d'anell de benzè i el grafè en la molècula, que és adsorbit sobre la superfície del grafè com un estabilitzador.

Això fa que el grafè full té una forta càrrega negativa, per evitar l'acumulació de més de grafè junts per fer-ho més difícil per reunir-se, per assegurar que el preparat grafè té una actuació alta dispersió.

A través de la prova anterior s'observa el procés o el material pot ser utilitzat per fer grava uniformement disperses en la matriu, enriqueixen l'actuació de materials compostos.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd