Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Com grafè contribuir al desenvolupament de tecnologia de piles?

A finals de novembre de 2015, comunicacions equips empresarials de gran relleu publicat seus últims productes. El producte utilitza grafè com a material de bateria, pot considerablement escurçar el temps de càrrega, millorar la capacitat de càrrega de la bateria. Aquest informe en un sol cop causat l'atenció de tothom i l'atenció de la comunitat de grafè a una alçada de nou.

Què és el grafè?

De l'Enciclopèdia de Baidu, podem saber:

1. grafè (grafè) s'extreu del material grafit, compost per carboni àtoms només una capa de gruix atòmica de vidre bidimensional.

2. el grafè és el material més prim, però també el material més poderosos, trencant la força que l'acer millor encara major 200 vegades. Al mateix temps té una molt bona flexibilitat, estirament pot arribar a seva mida 20%. És el món més prim, la major potència del material.

3. grafè actualment es troba en el més prim, la força més gran, la conductivitat tèrmica més fort d'un nou tipus de nano-materials, grafè s'anomena "or negre."

En una paraula, grafè és un material ordre de magnitud de nanòmetres, amb alta resistència, alta elasticitat i alta conductivitat i altres propietats.

Com un nanomaterials, grafè dóna la impressió que pot arribar a ser un candidat per a la fabricació de materials d'ascensor espacial. Fins i tot en l'Enciclopèdia de Baidu, les propietats elèctriques de grafè només part de la seva actuació. Si no és en el punt tercer "by the way" parlar de la seva alta conductivitat, llavors només a partir de la definició de grava i la bateria és difícil trobar la relació.

No obstant això, nanomaterials són una classe de mons que els humans no tenim, i el sentit comú que tenim del món macroscòpic no es reprodueix bé en el món microscòpic.

Si la nano-magnitud de grafè poden millorar el rendiment de la bateria per ajudar, cal analitzar el principi de la bateria.

Segon, la relació entre capacitat de material i pila d'elèctrode

Sabem: des del punt de vista microscòpic de la càrrega de bateria i descàrrega procés, de fet, és un catió en l'elèctrode "mosaic" i "off" del procés. Així, els forats del material d'elèctrode, el més ràpid el procés serà més. A la macro punt de vista és el rendiment de l'acusació de piles i descàrrega més ràpid.

La microestructura de grafè és una xarxa formada per àtoms de carboni. Per la primesa del límit (només l'espessor d'una capa d'àtoms), el moviment de la cació és limitat. Al mateix temps per la xarxa estructura, de material d'elèctrode de grafè també té forats suficients.

Des d'aquest punt de vista, grafè és, sens dubte, un material molt bona elèctrode.

Segons investigadors a del Rensselaer Polytechnic Institute de Nova York, als Estats Units Mostra que l'ús del grafè com a material de prototip de bateria, la velocitat de càrrega i descàrrega superarà 10 vegades el liti-ió.

Tercera, l'estatus de recerca de grafè

(Universitat Purdue) la Universitat de Purdue està estudiant a través d'una manera nova, més simple de crear tecnologia material de nano-elèctrode. La Universitat d'investigació mostra que l'ús de nano-materials a la bateria, s'incrementarà la capacitat de càrrega de bateria i velocitat de càrrega i descàrrega.

En l'actualitat, Samsung Electronics de Corea del Sud es dedica també a la superfície de silici afegir recerca materials recoberts de grafè ànode basats en silici. Si l'estudi pot tenir èxit, vida de piles d'ió de liti s'incrementarà a més de 2 vegades.

Aquest estudi es resumeixen els avantatges de la llarga vida dels materials basats en silici i gran capacitat de càrrega de grafè materials, centrant-se en com processar el procés de grafè sobre materials basats en silici.

Investigadors de Samsung efectivament han ampliat la superfície de l'ànode de revestiment d'una capa de grafè en la superfície de l'elèctrode de carbur de silici. Al mateix temps amb el càtode la combinació d'òxid de cobalt liti, així que la bateria de càrrega per unitat de volum de densitat d'energia de l'oli més gran, la seva vida és també augmentat a les vendes de mercat d'autobús de ions de liti 1,5 - 1,8 vegades.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd