Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Visió sobre la preparació del grafè

Actualment, hi ha molts mètodes per a la preparació de grafè. Aquest document es divideix en mètodes físics i químics.

1 mètode físic per a la preparació de grafè

La físiques mètode normalment es basa en grafit barat o expandida grafit com a matèria primera, mitjançant mecànica arrancada, orientació epiphysees, líquid o gas directe despullar el mètode per preparar el grafè sol o multicapa. Aquests mètodes són fàcils d'obtenir primeres matèries, el funcionament és relativament simple, sintètic grafè alta puresa, menys defectes.

1.1 mètode mecànic arrancada

Decapatge mecànic o Microfabricació amb és una de les maneres més senzilles de pelar directament un full de grafè des d'un cristall més gran. Novoselovt et al. ha estat en la segregació i l'observació grafè monocapa de grafit pyrolytic altament orientat amb un micromachined molt simple mètode d'extracció en 2004, demostrant la presència d'independent de grafè monocapa. El procés específic és el següent: en primer lloc utilitzeu plasma d'oxigen en el 1 mm gruix alta orientació grafit pyrolytic ió superfície aiguafort, quan la superfície aiguafort 20 μm d'ample i 2 μm profunda Microordinador-ranura, amb fotoprotecció es que està enganxat al vidre substrat i llavors llàgrima cinta és repetidament eliminat amb una cinta adhesiva transparent i llavors es retira el grafit pyrolytic altament orientat l'excés i el substrat de vidre amb la microcàpsules es col loca en la solució d'acetona per ultrasons i finalment la neula silici monocristalinos en la dissolvents acetona, l'ús de van der Waals força o capil·lar força serà una sola capa de grafè "treure".

Tanmateix, aquest mètode té alguns inconvenients, com ara la mida del producte obtinguda no és fàcil de controlar, no fiable pot preparar un temps suficient grafè i per tant no poden satisfer les necessitats industrials.

mètode epífites 1.2 orientació - creixement cristal·lí

Peter W.Sutter et al. utilitza ruteni metall rar com la matriu de creixement, utilitzant l'estructura atòmica de la matriu "espècies" de grafè. Els àtoms de C són primers infiltrat en ruteni 1150 ° c i després es refreda a 850 ° C. Abans s'absorbeixen la gran quantitat d'àtoms de carboni, suren a la superfície de la ruteni, formant un Àtom de carboni monolítica "illa" a la superfície del substrat, illa "créixer a poc a poc, finalment es converteixen en una capa de grafè completa. Després de la primera capa cobertura taxa del 80%, la segona capa va començar a créixer, la part inferior de la grafè i la matriu hi és una interacció forta entre la segona capa després de la formació de la capa anterior i el substrat és gairebé completament separats, deixant només feble d'acoblament, per tant, un full de grafè monolític estava preparat. No obstant això, els fulls de grafè produïdes per aquest mètode tendeixen a ser desigual de gruix, i l'adherència entre grafè i la matriu afecta les propietats dels flocs de grafè preparat.

1.3 líquida fase i fase gas arrancada mètode directe

Fase líquida i gasosa mètode arrancada directa es refereix a l'alliberament directe de grafit o grafit expandida (EG) (normalment per l'augment ràpid de temperatura a 1000 ° C per sobre la superfície de l'oxigen que contenen grups eliminat per aconseguir) afegit a un dissolvent orgànic o l'aigua, amb ecografia, calefacció o aire flux per produir una certa concentració de grafè multicapa o única solució. Grafit Coleman et al. Dispersed a N-metil-pyrrolidone (NMP) de la mateixa manera que la fase líquida Descamació de nanotubs de carboni. El rendiment de grafè monocapa era 1% després de 1 hora d'ecografies i ultrasò prolongat (462 h) per tal que la concentració de grafè de fins a 1,2 mg/mL. Els resultats mostren que la interacció entre el dissolvent i el grafè poden equilibrar l'energia necessària per pelar fora el grafè quan el dissolvent coincideix amb l'energia superficial del grafè, i la tensió superficial el grafè poden ser 40 ~ 50mJ / M2. L'efecte de la segregació full grafit pot ser millorat per l'impacte del flux d'aire. Janowska et al. utilitza expandida grafit com matèria i radiació de microones per millorar el rendiment total de grafè (~ 8%) amb amoníac com a dissolvent. Estudis en profunditat han demostrat que amoníac produït per descomposició dissolvent a temperatures altes pot penetrar a la fulla de grafit i desprendre's del grafit quan la pressió d'aire supera un cert valor suficient per superar la força van der Waals entre les làmines de grafit.

Al grafit barat o expandida grafit com a matèria primera, el procés de preparació no implica canvi químic. La preparació de grafè per fase líquida o mètode d'extracció directa de fase gas té els avantatges de l'operació de baix cost, simple i productes d'alta qualitat, però també hi ha grafè monolític rendiment alt, lamelar aglomeració greus, cal treure més la estabilitzador i altres defectes.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd