Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Els avantatges i desavantatges del panell tàctil capacitiu

La transmitància i la claredat del panell tàctil capacitatiu és millor que la pantalla resistiva de quatre fils, per descomptat, no es pot comparar la pantalla de resistència d'ona acústica i de cinc cables comparada. La tecnologia capacitiva de reflexió òptima de la pantalla capacitiva de la pantalla tàctil composta de quatre capes en la longitud d'ona de la transmissió de la llum no és uniforme, hi ha el problema de la distorsió del color, a causa del reflex de la llum entre les capes, el caràcter de la imatge es borr.

Corrent: la pantalla capacitiva, en principi, al cos humà com a element condensador d'un elèctrode utilitzat, quan hi ha un conductor prop de la unió amb l'acoblament de la superfície de treball de l'ITO una quantitat suficient de capacitància, el cabal actual és suficient per provocar la pantalla capacitiva Moviment incorrecte.

Encara que el valor de la capacitància és inversament proporcional a la distància entre els pols, és proporcional a l'àrea relativa i també està relacionada amb el coeficient d'aïllament del mitjà. Per tant, quan l'àrea més gran del palmell o el conductor de mà prop de la pantalla capacitiva en comptes de tocar pot produir un mal funcionament de la pantalla capacitiva, en condicions de clima humit, aquesta situació és particularment greu, mantenint el monitor, la palma prop del monitor 7 cm O dins del cos prop del monitor a menys de 15 cm es pot produir un mal funcionament de la pantalla capacitiva. Un altre inconvenient de la pantalla capacitiva és que no respon quan es porten mans enganxades o objectes no conductors de mà, a causa de l'addició de mitjans aïllants més.

Deriva: La pantalla capacitiva és el principal inconvenient que és la deriva: quan la temperatura ambient, els canvis d'humitat, els canvis en el camp elèctric de l'entorn, provocarà que la desviació de la pantalla capacitiva resulti inexacta. Per exemple, l'augment de la temperatura de la pantalla provocarà una deriva després de l'arrencada: l'usuari toca la pantalla mentre que l'altra mà o el costat del cos estan a prop de la direcció del monitor; el Panell de Tàctil Capacitiu a prop del moviment d'objectes més grans es desplaçarà, l'usuari toca si algú veient (Incloent el cos de l'usuari), tot i que el Panell tàctil capacitiu lluny de la distància, però molt més gran que l'àrea del dit, afecten directament el toc ubicació de la ubicació de la pantalla Determinació.

Altres: a més, teòricament, molts haurien de ser relacions lineals en realitat no lineals, com ara: un pes diferent o diferents nivells de humitejat del dit, la quantitat total de corrent és diferent, i els canvis totals actuals i els quatre subcorreguts. relació no lineal, el Panell de Tàctil Capacitiu que s'utilitza en aquest sistema de coordenades polars de quatre ángulos no té coordenades sobre l'origen, després de la deriva que el controlador no pot detectar i restaurar i, després de 4 A / D, es completa amb quatre valors del flux dividit al punt tàctil en el sistema de coordenades cartesianes en el valor de coordenades X, Y del procés de càlcul és complex. Com que no hi ha origen, la deriva de la pantalla capacitiva és acumulativa, i sovint es requereix calibratge al lloc de treball. Panell tàctil capacitiu El vidre silic més exterior protegeix el vidre de les ratllades bé, però la por a les claus o els objectes durs de percussió, esborrar un petit forat farà malbé l'ITO entresòl, tant si fa malbé l'ITO entresòl o si instal·la la lesió del procés de transport La superfície interior de la capa ITO, la pantalla capacitiva no pot funcionar correctament.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd