Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

L'aplicació de grafè pols és diversificat

Els propers cinc anys, pols de grafè, preus continuaran disminuint el 2020, grafè pols preus baixaran 50.000 iuans/Ton, la corresponent liti bateria zona grafè pols mercat mida superarà 1,1 mil milions.

L'aplicació de grafè pols de ions de liti és diversificat, i hi ha tres aplicacions principals, que s'utilitza com additiu conductiu elèctrode positiu i negatiu, s'utilitza en làmina de coure o capa funcional d'alumini i material d'elèctrode. Ha estat comercialment utilitzat com un additiu conductiu en el material del càtode per millorar la conductivitat elèctrica del material elèctrode, a millorar el rendiment d'ampliació i cicle de vida.

pols de grafè en l'àmbit de les bateries de liti s'utilitza principalment com a pols de l'agent conductiu grafè equivalent al catalitzador. Segons el percentatge en pes, el càtode material grafè 1% - 2% (principalment sobre 1%), si el material del càtode amb fosfat de liti ferro el grafè van representar aproximadament un 2%, l'ús del grafè en pols, el preu augmenti significativament, millor sexe, cobrar i més ràpid de descàrrega.

En l'aplicació de materials de elèctrode de bateria de liti, grafè pols material ànode principalment grafè pols materials compostos. Grafit ara és àmpliament utilitzat en material de ànode de bateria de liti. Grafit té una estructura cristal·lina capes, fàcil de liti ions de incrustat en / incrustat en la formació de compost interlayer LiC6, és una actuació estable del material ànode, però la seva capacitat teòrica és insuficient, limitant la capacitat de la bateria.

Guix té una estructura de vidre de bresca dual-dimensional única amb alta superfície específica i mobilitat del portador, en el liti té un gran avantatge, és a dir, ions de liti en el procés d'invertir la reversible fort, reduint el cicle de la pèrdua de capacitat , Millorant en gran mesura Kulun eficiència i cicle de capacitat de la bateria. pols de grafè poden més preparar en un carboni silici ànode compost material, la càrrega i descàrrega actuació nou per millorar un pas. Tanmateix, a causa de les limitacions de la tecnologia d'aplicació, l'actual manca d'estabilitat de l'ús del grafè en pols liti bateria ànode material, grafè pols liti bateria ànode material permeabilitat és encara molt baix.

Amb el ràpid creixement de la nova producció de vehicles d'energia, mercat de bateria de liti de d'emmagatzematge d'energia a poc a poc va començar, consum de creixement constant de bateries de liti, la demanda del mercat per a les bateries de liti també serà un ràpid augment en l'impuls per estimular la ampliació de capacitat de bateria de liti s'espera que per al 2020, la producció anual de bateria de liti es pot arribar a 170GWH.

Amb l'actuació de piles de liti mercat seguir millorant, bateria de liti de pols de grafè en l'àmbit de la tecnologia d'aplicació per millorar gradualment, grafè en bateries de liti també gradualment augmentarà. Al 5% del contingut de grafè per estimar la zona de bateria de liti de 2020 corresponent a la demanda de més de 20.000 tones de grafè.

Inversió assessor indústria centre d'investigació que 2016-2017 és l'aplicació de grafè pols en el camp de l'època de l'exploració de bateria de liti, la penetració de mercat global és relativament baixa, aquesta etapa d'impuls de creixement de la indústria és principalment degut a la ràpid creixement de nous vehicles energia portat ampliació de capacitat de bateria de liti.

2017 anys més tard, el nou entorn energia vehicle política pot canviar, el govern d'anul·lar les subvencions per a nous vehicles d'energia és un esdeveniment d'alta probabilitat, així la capacitat de producció de pila de liti fluctuarà, creixement lent. Tanmateix, aquesta etapa de grafè pols de liti bateria ànode material condicions tècniques són madurs, ràpidament s'incrementarà grafè en l'àmbit de la penetració de bateria de liti, la ràpida expansió de la grandària del mercat, mercat de creixement és impulsat principalment per la tecnologia .

preus de pols de grafè 2015 en relació amb la disminució de 2011 de més del 90%, centre de recerca en indústria inversió assessor va predir que els propers cinc anys, pols de grafè, preus continuaran disminuint el 2020, pols de grafè preus baixaran 50.000 iuans/Ton, la corresponent liti bateria grafè pols mercat mida del camp serà més de 1,1 mil milions.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd