Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

El grafè nou Material ha estat desenvolupant ràpid en diverses àrees

NANNING, agost 22 - un fòrum de grafè celebrà el Guangxi Zhuang autonòmic sud de la Xina que recull més de 400 investigacions de diferents països incloent propietari de Premi Nobel 2010 Konstantin Novoselov.


Grafè és el material més fort i més lleugera del món; una capa de grafè és només 0.335 nanòmetres de gruixuts també amb alta conducció elèctrica i tèrmica que té perspectiva àmplia aplicació en el camp d'energia, biotecnologia, aigua recursos, electrònics i tecnologia de xarxa, indústria automotriu i aeroespacial.

Xina ha demanat més de 2200 patents de grafè, comptabilitat 40 per cent en el món. "Les empreses xineses han desenvolupat una sèrie d'aplicacions de grafè en àmbits com ara l'emmagatzematge d'energia, pintura i realització de cinema, així que podem esperar la ràpida industrialització," va dir Shang Yong, vicepresident de l'Associació de Xina de peu de ciència i tecnologia.

En el fòrum de grafè en curs a la capital de Guangxi Nanning, Professor Konstantin Novoselov diu que el grafè ha portat a moltes possibilitats i oportunitats i s'aplicarà el nou material en telecomunicacions i Internet de les coses.

Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd