Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

El nou mètode pot estrènyer la superconductivitat del grafè

Un equip internacional ha publicat recentment un nou informe per "despertar" la superconductivitat del grafè, i si la tecnologia és madura, ampliarà enormement l'abast d'aplicació d'aquest material, un equip internacional recentment publicat a la revista acadèmica britànica Nature Newsletter. El

El grafè és un material bidimensional que està separat d'un material de grafit i està format per una sola capa d'àtoms de carboni. Té una conductivitat fina, resistent, conductiva, tèrmica i altres propietats, és que la indústria té grans esperances per a una nova generació de materials. Els científics sempre han cregut que aquest material pot tenir superconductivitat, però no ha trobat cap forma de confirmar.

Investigadors de la Universitat de Cambridge, Anglaterra i altres institucions del material de superconductors de grafit i un "superdotor de cerium praseodimio ceri" van experimentar amb èxit la superconductivitat de "dormir". Els experiments mostren que l'esmalt que exhibeix la superconductivitat no és de l'exterior, el paper de "praseodimio òxid de ceri" només és un material auxiliar per estimular la superconductivitat inherent del grafè.

La superconductivitat es refereix al fenomen que alguna part del material desapareix completament sota certes condicions, i el corrent flueix en el material sense pèrdua, sense pèrdua d'energia i calor. El fenomen de la superconductivitat en la indústria electrònica té una àmplia gamma de perspectives, però la tecnologia rellevant a partir de l'aplicació pràctica a gran escala hi ha molts problemes per superar.

El grafè com a superconductor obre molta imaginació. Segons els investigadors, "polit" després que el grafè es pugui utilitzar per fabricar superordinadors, etc.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd