Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

La nova estructura del grafè és com una esponja

Segons informa el britànic "Independent", el dia 8, els científics de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT) dels Estats Units, pressionant i fundint full de grafeno, per crear un material més lleuger i més sòlid: una estructura porosa de grafeno tridimensional, la seva La forma és similar a l'esponja, la densitat és només del 5% de ferro, però la força del ferro és més de 10 vegades.

El grafè es considera el material més resistent en la forma bidimensional, però els investigadors han estat difícils de convertir la força forta de la seva forma bidimensional en materials tridimensionals útils. En el darrer estudi, l'equip de recerca va pressionar els petits trossos de grafeno junts aplicant calor i pressió per crear una estructura complexa i estable semblant als organismes de coralls i diatomees. La nova estructura es diu "espiral vint-i-quatre tetraedres", la seva superfície és molt gran en relació amb el volum, però molt forta.

"El material bidimensional del grafè només té un àtom de gruix, té un grau únic de robustesa i propietats elèctriques, però perquè és massa prim", va dir Marcus Bieer, director d'equip de recerca i director de MIT Engineering Civil i Enginyeria Ambiental. És difícil fer materials tridimensionals, però la nostra última investigació ha fet això.

"La forma geomètrica del grafè que es produeix naturalment sota l'acció de la calor i la pressió és molt complexa i no es pot fer de manera tradicional". En l'experiment, els investigadors van utilitzar una impressora 3D per crear una estructura que es va expandir milers de vegades, i va provar els resultats obtinguts.

El nou estudi, publicat recentment a la revista Science Progress, mostra que la superioritat de la nova estructura es deu a aquesta estructura única que a la pròpia material. Això vol dir que els científics poden fabricar altres materials fets amb la mateixa geometria per obtenir la mateixa força de materials lleugers.

Els investigadors creuen que fins i tot es pot aplicar la mateixa geometria a grans blocs de materials estructurals. Per exemple, el ciment que fa que el pont pugui fer la mateixa geometria porosa i aconseguir el mateix nivell de força mentre es redueix el pes. A més, ja que aquesta forma està plena de petits porus, s'espera que s'utilitzi per filtrar aigua o productes químics.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd