Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

L'Element sisè s'obre una Oficina Europea, parlem amb el seu nou Director comercial

La tecnologia de Materials d'Element sisè és un Chengzhou, Xina basava companyia que desenvolupa i produeix grafè i materials d'òxid de grafè. L'empresa recentment inaugurat una oficina de vendes a Europa i nomenat Bernhard Münzing com a director comercial.

Bernhard va suficient per participar en una entrevista amb grafè-informació. Bernhard és enginyer industrial, amb un enfocament en química, que ha ocupat diferents càrrecs en vendes, gestió de materials, de gran desenvolupament econòmic i comercial, així com el mitjà mida empreses químiques.

Q: entenem que l'Element sisè (T6E) produeix actualment grafè flocs i òxid de grafè, a una planta de 100 tones/any de Chengzhou. És tan correcte? Ens pot dir res sobre la planta de producció actual?

Tenim una producció actual, incloent-hi un equipament pilot de 110 t / un òxid de grafè respectivament 55 t / a grafè en nostra planta Changzhou. La planta és l'última i altament automatitzat.

Q: Quins tipus de materials de fer ofertes de T6E? Quines són les aplicacions de destinació?

La tecnologia de Materials d'Element sisè (Changzhou) ofereix diferents graus d'òxid de grafè incloent aigua basat en suspensió, així com diferents graus de grafè dissenyat específicament per a les diferents aplicacions. També suspensions de grafè estan disponibles. Actualment, ens centrem en revestiments, polímers (plàstics, composites, fibra), goma i bateries.

Q: hi ha qualsevol productors/mateirals comercial que utilitzen el seu additivies de grafè que podreu compartir amb nosaltres?

Subministrem quantitats comercials a empreses de recobriment, combinació i fibra

P: T6E també està treballant en la seva segona planta de producció, i aquest tindrà una capacitat o 250 t / a de marxa o 125 t / a de grafè flocs. Actualitzacions a la nova planta?

Actualment instal·lem una segona línia de producció, que portarà la nostra capacitat total a 250 t / a de grafè òxid respectivament 125 t / a de grafè. La línia està a punt de venir en corrent.

P: T6E pretén ser principalment un proveïdor de material i no un desenvolupador d'aplicacions de grafè. Majoria d'analistes pensen que el mercat per als materials de grafè quedarà petita en els propers anys. Quina és la opinió de T6E al respecte? És un negoci viable, només per proporcionar materials?

La tecnologia de Materials d'Element sisè (Changzhou) desenvolupa aplicacions per a grafè oferint aquest know-how confidencial als clients sota contractes de confidencialitat. Els clients es finalment comprar el nostre material de grafè i utilitzar en els seus productes. Estem convençuts que això estimularà el mercat de grafè més ràpid com molts clients poden participar. En casos especials que tenim desenvolupament de contractes amb clients seleccionats.

P: a desembre 2015 T6E va llançar una nova imprimació de grafè-zenc anticorrosió. Aquesta cartilla ja està disponible comercialment? T6E seguir per desenvolupar materials, o l'enfocament romandran al subministrament de material bàsic grafè?

La tecnologia va ser desenvolupada i patentada per l'Element sisè (Changzhou) tecnologia de Materials. Actualment hi ha un llicenciatari que està utilitzant aquesta tecnologia i està oferint la cartilla al mercat. Com ja va declarar que desenvoluparem més aplicacions i oferint el know-how juntament amb el tipus de grafè apropiada als clients.

P: T6E està ajudant a les empreses desenvolupar millora de grafè bateries. Algunes actualitzacions en aquests productes? Quan podem esperar veure aquestes bateries en el mercat? Quins són els seus punts de vista en els darrers anuncis de grafè-bateria de Xina?

La tecnologia de Materials d'Element sisè (Changzhou) ha prototips de grafè material per a bateries, actualment provat pels clients diferents. Esperem que aquests clients es dirigirà els seus productes el 2017. Haver a la Xina la bateria més gran producció sector a nivell mundial amb forts activitats de r + D aquests anuncis no són una sorpresa per a nosaltres. Són greus.

P: T6E últimament llançava una Oficina Europea. Què ens pot dir sobre aquesta activitat? Quins són els plans de T6E per arribar a clients de grafè global?

La indústria química a la regió EMEA és al capdavant de novetats en materials i Ciències de la vida amb un munt de Campions del món ocult. La tasca de l'Oficina Europea d'Element sisè és establir relació de negoci i vendes amb aquests campions. L'Oficina Europea és el primer pas per establir un mundial de vendes i xarxa de distribució dins dels propers anys.

Gràcies Bernhard, bona sort a vostè i el Element sisè!


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd