Service Hotline
0519-81230981
Notícies
Casa > Notícies > Contingut

Categoria de producte

Què és el material de grafè?

El grafè és el material més prim i més potent trobat fins ara. Delgado perquè el grafè es compon d'àtoms de carboni dels cristalls bidimensionals, el gruix d'un únic àtom. Tot i que és prim fins a l'extrem, però molt dens, fins i tot la mida atòmica més petita de l'heli no pot penetrar-la.

Què és el grafè? El grafè és una pel·lícula planar de bresca formada per la hibridació sp2 d'àtoms de carboni. Es tracta d'un material quasi-bidimensional amb només un gruix de capa atòmica, per la qual cosa també s'anomena grafit de capa monatòmica. El seu gruix és d'uns 0,335 nm, segons les diferents formes de producció hi ha diferents alts i baixos, generalment en la direcció vertical de l'alçada d'uns 1nm, ample horitzontal d'uns 10nm a 25nm, és a més de tot el vidre de carboni ( Fullerens zero-dimensionals, nanotubs de carboni unidimensionals, tridimensionals al grafit).

Molt abans que existeixi un físic en teoria per predir, la pròpia naturalesa termodinàmica de la inestabilitat del cristall quasi-bidimensional, a la temperatura ambient es descomponrà ràpidament o es tornarà curl, de manera que no pot existir sol.

Fins a 2004, el físic Andrei Gem i Constantino Novo Shuo Luofu de la Universitat Britànica de Manchester, amb un mètode d'extracció micromecànic, es van separar amb èxit del grafè de grafit, van confirmar que pot existir sol, perquè el grafeno de la investigació va començar a estar actiu, Va guanyar el Premi Nobel de Física 2010.

L'aplicació més prometedora del grafè és la substitució del silici, fent transistors ultra-miniatura per a la producció de futurs superordinadors. Amb el grafè en comptes de silici, el processador de l'ordinador s'executarà centenars de vegades més ràpid.

A més, el grafeno és gairebé totalment transparent, només absorbeix el 2,3% de la llum. D'altra banda, és molt dens, fins i tot les molècules de gas més petites (heli) no poden penetrar. Aquestes característiques fan que sigui ideal per utilitzar-lo com a producte electrònic transparent, com ara una pantalla tàctil transparent, un panell emissor de llum i un panell solar.

Com un nou tipus de nanomaterials amb la conductivitat més forta, més forta i conductiva, el grafè es coneix com "or negre" i "rei de nous materials", els científics fins i tot prediuen que el grafeno "canviarà completament el segle XXI". És probable que s'estableixi D'una gran nova tecnologia tecnològica i una nova revolució industrial.


Investigació
Send
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres
Adreça: Planta 8, 9 West Tai llac Avenue, zona de desenvolupament econòmic Wujin, Changzhou, Jiangsu, Xina.
Telèfon: 0519-81230981
Enviar per fax: 0519-81230998
Correu electrònic: sales@thesixthelement.com.cn
La sisena Element (Changzhou) Materials Technology Co, Ltd